V tekmo smo tokrat vstopili agresivno in hitro nanizali kup zrelih priložnosti. Insportu nismo dopustili, da bi se razigral. Nadzorovali smo dve tretjini terena, največje orožje mladih škofjeločanov pa so bili protinapadi.

Že po nekaj minutah igre smo se znašli v vodstvu, katerega do konca tekme nismo zapravili. Prva tretjina se je končala z rezultatom 1:2, druga tretjina je ponudila izenačeno igro s po dvema zadetkoma na vsaki strani, v zadnji pa je zadetek v domači mreži le še potrdil zmago. Poudariti je potrebno, da so mladi gorenjci zopet pokazali zrelo igro, katero bi z nekaj sreče in izkušnjami zlahka odnesli povsem v drugo smer. Kar nekajkrat so se tresli okviri gola, nemalo je bilo tudi dobrih posredovanj vratarjev ali zadnjega branilca.

Navkljub zmagi z igro ne moremo biti povsem zadovoljni. Bolijo predvsem neizkoriščene priložnosti ter neizsiljene napake, s katerimi ogrožamo lastna vrata. Še vedno ostaja grenak priokus nedavnih porazov na slovenskem in avstrijskem terenu, vendar se situacija izboljšuje. Veseli nas lahko borbena predstava, prikazana na zadnjih tekmah. Kar nekajkrat smo tudi prikazali igro, h kateri stremimo. Hitra kombinatorika, katera je krasila borovniški floorball zadnja leta, spet išče novo pomlad.

 

Insport B : FBC Borovnica 3:5 (1:2; 2:2;0:1)

Vehovec 1+1, Kohne M. 1+0, Kohne B 1+0, Stražišar J. 1+0, Komatar 1+0, Pristavec 0+1.

Več podatkov o tekmi: KLIK

 

 

Dogodki