Tekmo so bolje začeli domačini. Od prvega sodnikovega piska so začeli napadalno in z več želje kot na prejšnjih tekmah, kar se je obrestovalo z zadetkom že v prvi menjavi. Z dobro igro in pobudo na igrišču so nadaljevali skozi celotno tretjino, zapravili kazenski strel, na drugi strani pa po napakah v zadnji vrsti spet prejeli dva zadetka iz popolnoma nedolžnih situacij.

V prvem napadu v drugi tretjini pa so povedli gostje. Domači so potrebovali nekaj minut, da so se vrnili na zeleno vejo, Bizjak je izenačil s strelom od daleč, nato pa v naslednjem napadu povišal vodstvo po lepi diagonalni podaji. V zadnji tretjini pa domači kljub igri z dvema igralcema več niso izkoristili ponujene priložnosti, prejeli pa 2 zadetka, zadnjega pol minute pred koncem tekme. Gostje so na pot proti glavnemu mestu Avstrije odnesli 3 prepotrebne točke v boju za vedno bolj oddaljajoče 4 mesto po rednem delu prvenstva. 

Tako ostajajo na zadnjem mestu mednarodne floorball lige. V naslednjih tednih jih čakajo še 3 težke tekme: doma proti vodilni ekipi Insporta (24.11.), v gosteh pri KAC-u (1.12) in doma proti Villach (16.12).

 

FBC Borovnica : SU Wiener FV 4:5 (2:2; 2:1; 0:2)

Bizjak 2+0, Stražišar J. 1+0, Kohne B. 1+0, Vehovec 0+1, Kohne M. 0+1, Pristavec 0+1, Rot 0+1.

 

 

 

Dogodki