Pot na najoddaljenejšo lokacijo 1. SFL nas je očitno precej zdelala, saj smo se kmalu po prvem sodnikovem žvižgu znašli v rezultatskem zaostanku. Prvi gol nas ni streznil, kajti še naprej smo nasprotniku dopuščali zrele priložnosti. Kranjskogorci, ki so znani po dobrih strelih, so z veseljem izkoristili ponudbo. Vodstvo so podvojili, potrojili, nato pa smo po minuti odmora na igrišče končno krenili odločneje. Pokazali smo drugačno energijo, začeli tudi sami nizati priložnosti ter počasi zasledovali tekmeca.
 
Tekma je potekala dinamično. Veliko je bilo obojestranskih protinapadov in ti. preskok-igre. Oboji smo prikazali kar nekaj zanimivih idej, preigravanj, strelov in seveda obramb.
 
Končni rezultat kaže na gladko zmago, vendar bi se kaj kmalu lahko končalo povsem drugače. Domačine smo rezultatsko ugnali šele v zadnjem delu srečanja. Tokrat smo nalet izkoristili. Igra nam je končno stekla. Začeli smo igrati enostavneje, sodelovati in priložnosti pretovorili v neulovljivo prednost.
 
S samo igro ne moremo biti povsem zadovoljni, vendar kot vedno lahko po tekmi izluščimo veliko vzpodbudnih misli. Delati bomo morali predvsem na zbranosti in sami pripravi na tekmo. Ničkolikokrat se nam je letos pripetilo, da smo v tekmo krenili premalo odločno, na koncu pa nam je za preobrat zmanjkalo časa ali pa nismo zdržali pritiska. Praznični odmor nam daje odlično priložnost, saj imamo slab mesec dni, da se pripravimo na drugo polovico sezone. Ob tej priložnosti, bi se vsem, ki nas spremljate in nas tako ali drugače podpirate, zahvalili.
 
Vesele praznike ter srečno 2019!
(SK)
 

ŠD Zelenci Kranjska Gora : FBC Borovnica 6:13 (3:2, 3:4, 0:7)

Stražišar J. 4+1, Kohne B. 4+1, Vehovec 2+3, Kohne M. 1+2, Rot 0+2, Petrič 1+0, Komatar 1+0.

 

 

 

Dogodki